(video) Instant karma. Cum un echipaj de poliţie a oprit imediat un şofer după manevra sa ilegală

Un şofer şi-a ridicat buna dispoziţie când a văzut cum un coleg de-al său din trafic s-a ales cu răsplata cuvenită după fapta realizată. Pedeapsa a venit instant după ce conducătorul auto în cauză a decis să încalce regulile de circulaţie rutieră, el demonstrând că este din rândul celor indiferenţi care cred că mereu vor avea norocul să facă ce doresc, acolo unde doresc şi fără ca nimeni să le spună nimic.

Însă astăzi, pe strada Mihai Viteazul din Chişinău, un echipaj INSP s-a pomenit în locul şi momentul neaşteptat pentru el. Nu ştim dacă a observat sau nu maşina de poliţie (nici măcar girofarul deconectat de pe acoperişul său?), care se afla imediat înainte de automobilul premergător, însă inspectorul de patrulare a văzut neregula prin oglinda retrovizoare!

Imediat după ce a ieşit pe contrasens peste linia dubă continuă şi fiind aproape să termine manevra, paralel cu el s-a întors şi echipajul INSP, conectând girofarul şi semnalul sonor pentru a-i spune tipului să nu se grăbească. Tindem să credem că acest conducător auto îşi va schimba după acest caz comportamentul şi nu va mai încălca regulile.

VIDEO: facebook.com/floris.cristian.35

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-numarul-norocos-nu-l-a-ajutat-cum-un-sofer-a-fost-tras-imediat-pe-dreapta-pentru-viteza/

https://autoblog.md/video-chisinau-si-a-primit-amenda-de-dimineata-dupa-ce-politia-l-a-vazut-iesind-pe-contrasens/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/