(video) Întoarcere în “stil diplomatic”. Manevra realizată de angajatul unei ambasade din Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Există cu siguranță mulţi şoferi care şi-ar dori să aibă mai multe drepturi în trafic, însă bine că există Regulamentul Circulaţiei Rutiere şi limitele care le impune. Iar pentru depăşirea acestor limite există penalizări pe bună dreptate!

Şi indiferent de statut sau numere de înmatriculare “atotputernice”, toţi trebuie să se aleagă cu pedepse dacă încalcă în flagrant regulile de joc pe un drum public, unde toţi participanții au obligațiuni concrete şi uşor de respectat, unde trebuie să-şi dea la urma urmei exemple reciproc.

După apariţia acestor imagini în spaţiul online, în comentarii au reacţionat mai mulţi internauţi care au remarcat că la volan s-ar afla o femeie şi aceasta a mai fost surprinsă anterior încălcând reguli pe alte străzi. Automobilul este din parcul Ambasadei Republicii Turcia.

VIDEO: facebook.com/alexandr.railean.1

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise