(video) Iscusința meșterilor auto din Moldova. Cum este readus la viață un BMW X6 distrus într-un accident rutier

Distribuie:
 • 373
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Suntem siguri că mulți dintre cei care vor citi acest articol au auzit despre mașini implicate în accidente rutiere atât de grave încât păreau că nu mai pot fi reparate. Însă iată că cu multă iscusință pot fi făcute lucruri impresionante.

Vorbim și despre un filmuleț postat recent pe Facebook, în care putem vedea un BMW X6 distrus practic în totalitate ce este reparat în totalitate chiar dacă asta a implicat tăierea acoperișului și îndepăratarea multor elemenete originale ce au fost distruse în accident.

Nu cunoaștem care este istoria acestui BMW și dacă acesta a fost reparat pentru a fi vândut sau nu, însă vom aprecia iscusința băieților care au reușit să facă dintr-o mașină distrusă una care ar mai putea fi folosită câțiva ani.


Distribuie:
 • 373
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...

26 Responses

 1. Mora spune:

  Hai sa fim seriosi. Mai bine acesti reparatori ar experimenta pe ei sau familia lor. Consider aceasta ar fi cel mai corect.

 2. Nicu spune:

  Nu demult am dus masina la reparatie la o comanie partenera de la Moldasig si iaca scritie ceva. Inca nu stiu de ce dar plec degraba la dealerul oficial si vad cine se face vinovat poate ceva piese sau nvechit sau super puper reparatori asa is de buni desi is total nemultumit. Lucru e facut in stil moldovenesc adica o boit asta da pe nota 10 da restul gen usa din urma ca so inchizi trebuie so trasnesti, alt eliment e strins asa de tare de parca niste strangulatori au lucrat. NU LUCREAZA ASIGURAREA OBLIGATORI SI GATA. si nu numai pentru mine da si pentru altii. hai sa fim seriosi asa si este. ASTA E O PROBLEMA ACTUALA. Dupa ce aflu care e problema reala ca sa nu invinuesc pe cineva fara vina voi lua decizie. Daca se va face vinovat Moldasig si partenerii lor voi depune o plingere. SUNT SIGUR CA NU VOI FI DESPAGUBIT TOTAL DAR MACAR CIND FISCUL VA AVEA ZUB PE EI VOR VENI SI LE VOR TRASNI UN STRAF. Eu nu pot lupta cu ei dar statul poate chiar daca banii pentru despagubire totala nu vor ajunge niciodata la mine. SINCER SI PICIOARELE MI SE INTORC INDARAT SI NU VREA VREODATA SA CALC LA DINSII SI PARTENERII LOR. Pina la urma ma uit sceptic la reparatorii moldoveni.

 3. Vlad spune:

  Dupa ce moldovanul repara vine protv si filmeaza mortii in accidente.

 4. Alex spune:

  Eu consider ca maxim ce trebuie de facut este de schimbat elementele deteriorate pe altele noi da nu de facut acrobatii. Da costa scump dar asta e singura solutie logica.

 5. Borea spune:

  O masina implicata in accident va continua sa fie implicata. Masinile is mai vii ca oamenii.

 6. Musea spune:

  Mai bine am deschide problema asigurarii obligatorii care practic nu lucreaza. Doar Casco te poate ajuta. Are rost aceasta asigurare obligatorie?

 7. Alex spune:

  Iati casco si daca ai depasit termenul de garantie adica daca masina e peste 3 ani fii sigur ca ai specificat in contract ca vrei sa fii deservit la dealerul oficial. Poate fi putin mai scump dar merita. Asigurarea obligatorie auto la fel ca si cea medicala e kidos moldovenesc.

 8. Vasea spune:

  Si eu in ultimii ani am avut de a face cu asigurarea obligatorie. Despagubirea nu e completa adica e completa daca te repari la servisul companiei de asigurare care nu ca lasa mult de dorit da lasa extrem de infinit de mult de dorit. Daca vrei la dealer oficial atunci vei primi cu 33%-50% mai putin, Pina la urma asta e o problema generala si se refera la toate companiile de asigurare care sunt interesate in primul rind in profit si pe urma in service si satisfactia clientului,. Casco te poate ajuta altceva nimic, E testat 100% CITE ODATA MASS MEDIA FACE MINUNI DA MA TEM CA NICI JURNALISTII NU VOR PUTEA LUPTA CU ASA O MAFIE.

 9. Ana spune:

  Iati casco si dormi linistit.

 10. Iura spune:

  Casco si vseo po sarabanu, vseo ostalinoe mertvo

 11. Heracle spune:

  Eu am Casco de la Moldasig si am primit 100% si am fost reparat la dealer.

 12. Alex spune:

  Asta e si ideea. Reparatia pe asigurare obligatorie e bataie de joc peste tot. Desi problema asta se discuta in presa deja de o gramda de ani nimic nu sa schimbat.

 13. Andrian spune:

  Sunt „fericitul” detinator al unei asigurari CASCO, am peste 4 luni de cand am nimerit in accident si incerc sa-mi primesc automobilul in stare tehnica satisfacatoare, nu aveti absolut nici un plus in deservire daca sunteti detinatori de CASCO cat ca nu ti se calculeaza uzura, dar nu cred ca asta face 5% din valoarea automobilului cat platiti pentru CASCO.
  Cum se spune la noi lupul blana isi schimba dar naravul ba, compnia de asigurare e aceeasi indiferent daca e CASCO sau RCA

 14. Alrtem spune:

  Eu am avut Casco 4 ani la Donaris Group. Masina a fost noua din salon. De fiecare data banii au fost trimisi la dealer oficial pentru reparatie. La sigur nu 1-2 zile si nu din prima data. Daca sa fiu serios ultima data a luat cam 4-6 luni pina am primit masina buna. Dar vrea sa adaug ca jumate din timp am petrecut fugind dupa documente la politie si scriind petitii pe situl oficial MAI. IN cele din urma am discutat cu cadre competente din MAI care au rezolvat problema in 5 minute si mi-au dat documente pentru CASCO chiar mai mult decit trebuie.
  Deacord si CASCO nui ideal.

 15. MAX spune:

  Ar fi bine sa nu fie rusine sa spunem si ce companii fac probleme.

 16. Zoro spune:

  Deacord ca sunt companii care ofera CASCO da pe urma isi bat joc de clienti. Fiti atenti!!! Andrian are perfecta dreptate!!! Si eu am auzit asa un caz si o sa intreb concret si voi scrie si numele firmei.

 17. Anatol spune:

  O sugestie pentru Adminul Blogului sa intocmeasca lista neagra a companiilor de asigurari. HAI SA NU TACEM SI SA NE SCHIMBAM CU INFORMATIA SA STIM UNDE SE POATE DE LUAT CASCO SI DE UNDE TREBUIE DE FUGIT!

 18. Marcus spune:

  Da eu stiu un caz unde casco o platit jumate din masina. TREBUIE SA AVEM LISTA NEAGRA A COMPANIILOR DE ASIGURARI!!! ceea ce ramiine va fi lista companiilor in care se mai poate de avut incredere.

 19. Jorj spune:

  Pentru mine Casco a lucrat desi am auzit si eu asa cazuri unde clientii au fost prostiti chiar daca au Casco. VREAU SA VA SPUN MAI MULT CONTRACTUL DE CASCO LA LEAZING E TOTAL DIFERIT DE CEL DE DUPA LEAZING. Fiti Atenti ce semnati!!! Daca aveti leazing dormiti linistiti ca juristii de la compania de leazing o sa le dee la bot la asiguratori. DACA NU SUNTETI IN LEAZING AVETI SANSE SA FITI TRASI PE SFOARA pentru ca semnati nu se stie ce.

 20. Max spune:

  Sa va povestesc cazul meu. Am cedat la pieton si un cadru mo ajuns din urma.
  Am fost la servisul oficial ca ei sa se uite cei cu masina. Am dat la compania de asigurare suma ceruta de servisul oficial. Compania de asigurare ma purtat de citeva ori ca pina la urma sa-mi spuna ca da pentru reparatie cu 33% mai putin. In cele din urma am fost deacord sa ma repar la servisul lor locat in niste garaje pe la periferia orasului. Plasmasul lau lipit si masina au vopsito. Arata frumos.
  PROBLEME: Usa din urma e formata din 2 compartimente. Compartimentul de jos se deschide greu. Usa trebuie trintita ca sa se inchida si a aparut in scirtiit cind masina merge(cei drept el a aparut exact dupa accident). AICEA POATE FI O PROBLEMA NEDETECTATA LA ACCIDENT SI VINA O POARTA ATIT SERVISUL MEU CIT SI SERVISUL COMPANII DE ASIGURARI CARE ARE CA SCOP SA ECONOMISEASCA. Degraba ma duc la servis oficial si vad de unde se trage problema si cine poarta vina pentru aceasta scapare. Clar ca voi plati deja din buzunarul meu da macar o sa stiu cine ii tormoz si cine face lahatron. Daca sunt multumit? Asa ca pe nota 5 cu + din 10 baluri. Masina pina la urma am reusit so repar asa cum e acuma dupa mai mult de 2 luni de la accident. Stiu ca altii repara si jumate de an dar asta si e problema la noi.

 21. Rusu spune:

  De lasat vreo 3 companii de asigurari si poate lucrurile vor merge spre bine ca atitia mincai si tot pe loc rau stam.

 22. Nina spune:

  Stie cineva unde se poate de scris plingere impotriva unei companii de asigurari?

 23. Alex spune:

  Daca ne-ar spune acesti de la asigurari cit ar trebui sa coste o asigurare ca sa beneficiem de un service calitativ si profesional ar fi bine. Da asa toti is muti. Soferii nu cer si asiguratorii nu ofera. Lipsa de comunicare asta e si problema cea mare.