(video) Jurnalişti din Franţa nu au putut accelera noul Megane R.S. până la viteza maximă anunţată

Jurnaliştii portalului auto francez L’argus au organizat de curând un test drive cu noul Renault Megane R.S. şi s-au arătat puţin dezamăgiţi. Hatchback-ul sport nu a fost capabil să atingă viteza maximă anunţată de producător.

Test drive-ul organizat de L’argus cu noul Megane R.S. a avut loc pe un traseu pitoresc, asfaltat şi pe alocuri cu porţiuni drepte de drum. Chiar şi aşa, modelul în cauză fiind echipat cu transmisie EDC nu a putut atinge o viteză mai mare de 237 de km/h, asta în timp ce viteza maximă anunţată de producător este de 250 de km/h.

Drept concluzie a review-ului făcut de colegii din Franţa, aceştia au spus că le place designul şi formele exterioare, cutia EDC destul de rapidă în mod Race şi şasiul eficient şi uşor cu tehnologia 4CONTROL. De cealaltă parte, regretă că are un preţ ridicat şi stabilit “greşit”, lipsa unui caracter specific al motorului la viteze mari şi lipsa unui diferenţial autoblocabil pe care îl au concurenţii.

Amintim că noul Renault Megane R.S. a fost prezentat în luna septembrie a anului 2017 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul este echipat cu motor turbo de 1.8 litri care produce 280 CP şi 390 Nm. Cutia de viteze poate fi manuală cu șase trepte sau automată cu șase trepte şi două ambreiaje.

Chiar recent Renault i-a dezvăluit toate caracteristicile: (video) Este mai rapid decât Golf GTI şi Focus ST! Toate detaliile despre noul Renault Megane R.S.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/