(video) LA Auto Show 2022: Avanpremieră – Noul Lucid Gravity

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe lângă premiera unor noi versiuni ale sedanului Air, Lucid Motors a dezvăluit designul primului său SUV electric, alături de primele detalii. Gravity, primul SUV Lucid, se alătură sedanului Air ca model emblematic în gama mărcii de vehicule electrice de performanță de lux.

Modelul va propune niveluri de performanță de supercar, până la șapte locuri și o autonomie mai mare decât orice alt EV (cu excepția celor de la Lucid).

Gravity se bazează pe ADN-ul de bază al lui Lucid de lux, spațiu, performanță și eficiență, deosebindu-se de concurență printr-o combinație de neatins de performanță supercar și locuri pentru până la șapte adulți. Lucid Gravity promite, de asemenea, o autonomie mai mare decât orice alt vehicul electric de pe piață – în afară de colegul său, Lucid Air.

Prin conceptul Lucid Space folosit cu efect maxim, Gravity poate servi aproape oricărui stil de viață sau nevoie, oferind configurații flexibile de scaune (respectiv şi spaţiu pentru bagaje) pentru 5, 6 sau 7 adulți, în configurații cu două și trei rânduri de scaune. De asemenea, va include afișajele de înaltă rezoluție Glass Cockpit de ultimă generație, alimentate de următoarea generație a interfeței software intuitive și elegante Lucid UX.

„Gravity se bazează pe tot ceea ce am realizat până acum, conducând noi progrese ale tehnologiei noastre interne pentru a crea un SUV de lux de performanță ca nimeni altul. Așa cum Lucid Air a redefinit categoria sedan, la fel și Gravity va avea un impact asupra lumii SUV-urilor de lux, stabilind noi repere la nivel general.”

Peter Rawlinson, CEO și CTO al Lucid Group

Informații suplimentare vor fi publicate la deschiderea rezervărilor la începutul anului 2023. Lansarea este planificată pentru 2024. Lucid finalizează în prezent designul și specificațiile vehiculului, în paralel cu continuarea extinderii fabricii sale AMP-1 din Casa Grande, Arizona.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/