(video) La un pas de o nouă tragedie, deja în Formula 3. Noroc de sistemul Halo

Pilotul Alex Peroni a fost aproape de o tragedie la Marele Premiu al Italiei. În “templul vitezei”, la Monza, în turul 20 din cele 22 ale cursei din Formula 3, australianul de 19 ani a luat virajul Parabolica peste vibratoare, însă a pierdut portanța și pur și simplu a “decolat” de pe pistă.

În aer, maşina sa s-a răsucit de 3 ori și a aterizat pe gardul de protecție, exact pe capul pilotului de la Campos Racing, însă acesta a fost protejat de dispozitivul Halo!

https://www.youtube.com/watch?v=THVArZutJcw

Australian #F3 driver Alex Peroni survives scary crash during #ItalianGP, just a week after deadly crash in #F2 pic.twitter.com/wRblQmM4Hv

— EHA News (@eha_news) September 7, 2019

Echipele de intervenție au acționat extrem de rapid, iar sperietura a fost groaznică, având în vedere că săptămâna trecută, la Marele Premiu al Belgiei, Anthoine Hubert (22 ani) și-a pierdut viața într-un accident teribil, petrecut la 257 de kilometri la oră. Alex Peroni a avut însă noroc și a ieșit pe propriile picioare din monopostul distrus.

Printre altele, amintim că Marele Premiu de Formula 1 se va desfăşura mâine la Monza, de la ora 16:00, acasă la echipa Ferrari. Pilotul Charles Leclerc va porni din nou din pole position!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/