(video) Lamborghini anunță că noul Countach este pe drum!

Compania Lamborghini a publicat în seara zilei de ieri un teaser interesant, dar şi scurt. Mesajul este: “Viitorul este moștenirea noastră. Vine noul Lamborghini Countach! Rămâneți aproape…”

Deocamdată nu există nicio informație despre ce fel de maşină poate fi aceasta: un succesor al legendarului Countach, un urmaş pentru Aventador, un concept în stilul modelului din anii 70, ori o reinterpretare modernă şi electrică?

Urmează să aflăm mai multe în curând, probabil în cadrul Monterey Car Week, eveniment care se desfăşoară deja în California şi va culmina în această duminică.

Update! Thesupercarblog scrie că modelul Countach Homage va fi dezvăluit la Pebble Beach, deci peste câteva ore. Până atunci, iată imagini teaser suplimentare care au fost lansate prin aplicația Lamborghini Unica pentru clienţi.

Se speculează că va folosi totuşi unitatea de propulsie hibridă de la Sian FKP 37, va oferi 800 CP şi va fi construit în doar 112 exemplare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/