(video) Land Rover aprovizionează serviciile de urgență cu câteva zeci de SUV-uri Defender pentru a combate COVID-19

Producătorul britanic Land Rover este aclamat pentru fiabilitatea produselor sale deoarece în întreaga lume deja se cunosc capacitățile acestora. Deci nu este de mirare că vehiculele sale au devenit alegerea mai multor servicii de urgență din întreaga lume, mai ales acum, în lupta împotriva pandemiei de coronavirus care este în plină desfășurare.

Împreună cu cei de la Jaguar au luat decizia să aloce peste 160 de vehicule la nivel global pentru a sprijini organizațiile de intervenție în caz de urgență. 57 de vehicule, inclusiv 27 de exemplare Defender din flota de maşini dedicate pentru presă, au completat parcul Crucii Roșii din Marea Britanie pentru a livra medicamente și produse alimentare persoanelor vulnerabile, inclusiv persoanelor în vârstă din statul insular.

Alte 65 de vehicule sprijină societățile Crucea Roşie din Australia, Spania, Africa de Sud și Franța, cu mai multe vehicule preconizate să fie dislocate în Marea Britanie și în alte țări foarte curând.

Land Rover a anunţat acum câteva ore pe câteva reţele de socializare că a început aprovizionarea serviciilor de urgență și organizațiilor similare cu vehiculele sale pentru a ajuta personalul în efortul lor împotriva pandemiei.

“Pe măsură ce lumea se confruntă cu o provocare extraordinară, Land Rover își concentrează eforturile în vederea sprijinirii comunităților noastre globale în lupta împotriva COVID-19 prin furnizarea de vehicule și expertiză serviciilor de urgență și organizațiilor, precum sunt partenerii noștri de la Crucea Roșie”.

As the world faces an extraordinary challenge, #LandRover is focusing efforts towards supporting our global communities in the fight against #Covid19 by providing vehicles and expertise to emergency services and organisations like ​our partners the Red Cross @ifrc pic.twitter.com/u7mR3Nc6Va

— Land Rover (@LandRover) March 26, 2020

Din fotografiile însoţite postării este clar că alegerea s-a pus pe noul Defender, un SUV născut și crescut “afară”. Vehiculul a fost ales şi pentru cascadorii în cel mai recent film cu James Bond – No Time to Die – a cărui premieră a fost la fel amânată împreună cu multe altele din cauza crizei globale.

În contextul pandemiei, este în mod clar că nu e cel mai bun timp şi pentru producătorii de automobile din întreaga lume, dar gesturi cum ar fi furnizarea de vehicule pentru a ajuta personalul de urgență este de apreciat şi face o diferenţă.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

https://autoblog.md/reportaj-video-am-urcat-pe-acoperisul-primului-land-rover-defender-ajuns-in-moldova/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/