(video) Limitator de viteză (in)eficient? Doar şoferii curajoşi îl pot trece fără să se oprească

Un limitator de viteză de pe un drum din China sau mai bine spus modul în care acesta este “luat cu asalt” de şoferi a devenit viral în spaţiul online. Într-un anumit punct al unei şosele, cu doar două benzi de circulaţie, a fost instalată o construcţie din beton şi metal. Autorităţile locale au considerat că soluţia va fi mai eficientă decât limitatoarele de tipul celor care se găsesc şi prin Chişinău.

Însă soluţia este eficientă atât timp cât unii conducători auto nu se obişnuiesc cu aceasta, de aici reieşind faptul că acest limitator stă de ceva vreme acolo. Deşi construcţia are două secţiuni cu dimensiuni limitate pe lăţime şi înălţime la 2.2 metri, există deja şoferi experimentaţi care pot trece prin obstacol cu mare viteză, în timp ce alţii mai puţin îndrăzneţi reduc viteza până la minim şi trec cu foarte mare atenţie. Cei cu maşini late mai sunt nevoiţi să-şi închidă şi oglinzile retrovizoare pentru a nu le zgâria.

Deocamdată nu am putut identifica locaţia exactă a acestei construcţii, însă la sigur se află undeva în China, reieşind din plăcuţele de înmatriculare albastre ale maşinilor, specifice statului asiatic.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-intr-un-oras-britanic-aparut-cel-mai-mare-limitator-de-viteza-si-doar-o-masina-putut-sa-l-treaca/

https://autoblog.md/video-invata-de-la-un-sofer-din-chisinau-cum-sa-ocolesti-un-limitator-de-viteza/

(video) Cum reacționează suspensia maşinii la trecerea peste diferite tipuri de limitatoare de viteză

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/