(video/update) Accident tragic în sectorul Botanica. Un tânăr şofer şi-ar fi pierdut viaţa în timpul condusului

Accident tragic în capitală. Un tânăr șofer în vârstă de 26 de ani și-ar fi pierdut viaţa în trafic şi drept rezultat s-a izbit violent într-un automobil parcat pe acostament.

Totul s-a întâmplat în această dimineață în jurul orei 8:15, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Cuza Vodă din sectorul Botanica.

Șoferul în vârstă de 26 de ani se deplasa la volanul unui Volvo. Din motive necunoscute deocamdată, acesta a pierdut controlul volanului şi automobilul său a lovit un microbuz Hyundai, care la rândul său a ricoşat şi a dus la ciocnirea între ele a altor patru autovehicule parcate în preajmă.

La fața locului a ajuns o ambulanță, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul șoferului. În spaţiul online se vorbeşte că tânărul ar fi suferit un stop cardiac, însă autoritățile sunt rezervate să afirme asta deocamdată.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru a se stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/