(video) Lipsă de respect! Un șofer a fost filmat cum se pregătește să încalce într-o intersecție din Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă tot are o mașină de ultimă generație și cu numere de înmatriculare frumoase (personalizate), cel mai probabil nu ar trebui să constituie o problemă achitarea unei amenzi. Căci o merită pe bună dreptate!

Situația s-a întâmplat de curând pe strada Valea Crucii din Chișinău. La semafor s-a apropiat conducătorul unui Mercedes-Benz, însă în scurt timp s-a plictisit de așteptat semnalul verde.

Din acest motiv a inițiat o serie de pregătiri pentru a încălca: și-a schimbat poziția în bandă, a încălcat marcaje, după care s-a setat pentru un demaraj rapid, apoi a ieșit pe contrasens. Toate acestea, din nou neregulamentar, pentru a vira la dreapta…

Reprezentanții INSP deocamdată nu ne-au răspuns dacă vor lua atitudine în acest caz.

VIDEO: t.me/cx_md

Amintim că RCR începe în felul următor:

Participanţii la trafic sunt OBLIGAȚI SĂ RESPECTE regulile de circulaţie, semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră, semnalele şi indicaţiile agentului de circulaţie, condiţiile tehnice ale prezentului Regulament şi prin acţiunile lor să nu cauzeze prejudicii altor participanţi la trafic, să nu-i expună pericolului, precum şi să nu creeze neîntemeiat obstacole circulaţiei care ar depăşi pe acele care sunt provocate de circumstanțe iminente.

Orice participant la trafic care respectă prezentul Regulament este în drept să conteze pe faptul că şi ceilalţi participanţi la trafic execută cerinţele acestuia.

Vezi și: (video) Se mai numește conducător auto după asta? Moment incredibil într-o intersecție din Chișinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise