(video/update) No comment: Un tip care a aruncat cu ouă într-un automobil a fost prins, bătut şi încărcat în portbagaj

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Am primit o confirmare din surse polițienești că acest caz a fost analizat şi s-a constatat o înscenare, însă oricum rămâne ceva ieşit din comun şi încă un exemplu că platforma se folosește inclusiv pentru promov(degrad)are. Feriţi-vă copiii minori să vadă aşa ceva în feed (le poate apărea fără să vrea), dacă au acces la telefon şi TikTok!


“Jocuri” sau/şi reală violenţă transmisă live pe TikTok, platformă prin care văd imaginile inclusiv minori şi se inspiră? Ce exemplu oferă acești concetățeni sau ce vor să demonstreze societății?

Conflictul a doi tineri a ajuns subiect de discuţie în spaţiul online după ce unul a filmat modul în care se răzbună, iar altul cum este pedepsită această răzbunare.

Nu ştim dacă conflictul a fost unul real sau o simplă înscenare pentru a aduna cât mai multe vizualizări, respectiv nici ce a servit motiv ca să înceapă, însă forţele de ordine ar face bine să întreprindă careva verificări pentru a se stabili autenticitatea violenței şi aşa-zisului dus într-o pădure a victimei încărcate în portbagaj!

Atenţie, cuvinte necenzurate în exces!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/