(video) Mansory anunţă modificări pentru Ferrari Roma şi modelele F8

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mansory își extinde portofoliul de produse pentru Ferrari cu efect imediat și prezintă în același timp o conversie completă pentru noul Roma. În acelaşi timp, pentru modelele Ferrari F8 Tributo Coupe și Spider a fost complet nou dezvoltat un Softkit.

După ofensiva de produse din anul precedent cu 812 GTS, F8XX și Portofino, anul 2022 începe din nou cu o atenţie deosebită asupra produselor mărcii italiene.

Caracteristici conversie Ferrari Roma:

  • Transformare completă a suprafeţelor caroseriei prin înlocuirea unei serii de părţi originale sau completarea acestora cu unele noi, alături de inserţii. Toate sunt din fibră de carbon realizată în mini fabrica companiei (sunt valabile mai multe texturi la alegere, în acest caz fiind forjată). Toate sunt şi testate aerodinamic pentru a nu înrăutăți dinamica automobilului.
  • Capota completă din carbon pentru Roma este disponibilă în două variante de design. Astfel, clientul poate opta pentru o capotă care să-și arate structura de carbon fie în secțiuni, fie să fie complet vizibilă.
  • Ca urmare a optimizării unităţii electronice de control a motorului V8 de 3.9 litri, împreună cu instalarea unui nou sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament, puterea i-a fost mărită până la 710 cai, iar cuplul până la 865 Nm.
  • Puterea crescută a motorului se traduce în cea mai bună performanță utilizabilă posibilă în combinație cu componente de suspensie adaptate și jante forjate dintr-o singură bucată, ultra-ușoare, cu denumirea YT.5 de 21 inci pe puntea din faţă şi 22 inci pe cea din spate. Ele se combină cu anvelope de înaltă performanță în dimensiuni de 255/30 ZR21 (VA) și 335/25 ZR22 (HA).
  • În interior a fost creată o atmosferă orientată spre sport, care îmbină perfect funcționalitatea și confortul. Volanul sport nou proiectat, precum și galeria de pedale din aluminiu garantează controlul complet al vehiculului în orice moment. Tapiţeria completă din piele îndeplinește standardul de lux. Logourile brodate cu precizie și panourile iluminate ale pragurilor ușilor completează elegant rafinamentul interior complet cuprinzător.

Caracteristici Softkit pentru modelele F8:

  • În cadrul fiecărui Softkit individual, toate părţile add-on ale caroseriei, din carbon, pot fi comandate individual și instalate individual: buza față, pragurile laterale, flapsuri frontale şi posterioare, capacele oglinzilor și ornamentele prizelor de aer, etc. O buză discretă care are rol de spoiler (cu și fără aripă suplimentară) și un difuzor pentru secțiunea din spate completează acest kit.
  • Jantele forjate din aliaj de aluminiu YT.5 se oferă în dimensiuni de 21 inci pe faţă şi 22 inci pe spate. Sunt prevăzute în combinaţie cu anvelope corespunzătoare – 235/30/21 şi 335/25/22. La cererea clientului, jantele pot fi vopsite în orice culoare imaginabilă.
  • Un MANSORY Performance PowerBox şi un nou sistem dezvoltat de evacuare a gazelor de eşapament permit mărirea puterii maşinilor până la 880 cai şi 960 Nm, după care vor putea realiza 0-100 km/h în 2.6 secunde şi atinge maximum 354 km/h!
  • Softkit-urile Mansory nu afectează interiorul stoc, însă fiecare poate fi completat și combinat cu toate conversiile interioare disponibile.

Pe modelul prezentat în imagini au fost instalate toate părțile add-on disponibile în cadrul acestui nou Softkit, iar în habitaclu au fost instalate componente individuale din programul de modificări dedicat interiorului.

Mașina din imagini este vândută acum de un dealer din Emiratele Arabe Unite și costă 641.000 euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/