(video) Vezi unde şi cum se fac proiectele extravagante ale atelierului Mansory

Mansory este o companie de tuning a mașinilor scumpe cu sediul în Brand, Germania. În afară de mașinile de lux, aceasta lucrează și cu supercaruri, SUV-uri și motociclete personalizate. A fost fondată în 1989 de entuziastul şi omul de afaceri Kourosh Mansory.

Atelierul său din München s-a concentrat iniţial pe modificări pentru mărci britanice precum Rolls Royce și mărci italiene precum Ferrari. La mijlocul anului 2001, compania a ieșit din atelierul său din München și s-a mutat la sediul central din Fichtelgebirge.

Mansory modifică în prezent vehicule de la mai mulți producători, printre care: Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Ferrari, Ford, Lamborghini, Land Rover, Lotus, Maserati, McLaren, Mercedes-Benz, Porsche, Rolls-Royce, smart, Tesla, etc. De toate se ocupă peste 200 de angajați profesioniști la nivel mondial și o rețea globală de dealeri.

Firma lui Kourosh Mansory a devenit renumită pentru experienţa sa în proiectarea și construcția fibrelor de carbon, oferind la moment cele mai multe configuraţii, structuri, modele şi culori ale acestui material. Însă cel mai important este că, împreună cu poliuretanul PU-RIM pentru extensiile de caroserie, toate se fac in-house!

Iată cum:

Vezi şi: (video) Trebuie să vezi asta! Documentar despre cum BRABUS modifică maşini în 2020

Cmentariile sunt închise