(video) Trebuie să vezi asta! Documentar despre cum BRABUS modifică maşini în 2020

Jurnaliştii de la Die Welt au avut o rară ocazie să facă un “tur” complet în interiorul atelierului-uzină a companiei BRABUS din Bottrop, Germania, care apropo are și statut de producător de mașini. Rezultatul este un documentar cu o durată de 50 de minute în care ni se arată în detalii procesul complex de tuning, inclusiv al maşinilor de model Mercedes-Benz G-Class şi S-Class, care sunt unele dintre cele mai populare.

Văzând imaginile, am rămas şi noi convinşi de faptul că preţul exorbitant cerut în schimbul acestor produse exclusiviste este justificat!

În atelierul principal BRABUS, toate autoturismele produse de concernul Daimler au fost crescute, modificate în conformitate cu cerințele clienților, de peste 50 de ani! Aproximativ 450 de angajați de înaltă calificare ajustează modelele Mercedes-Benz actuale zilnic și mai și pot da o nouă viață celor clasice emblematice din anii 1960-1970. Afacerea cu mașini individualizate a devenit în prezent una internațională – în jur de 90 la sută din vehiculele care sunt produse de BRABUS sunt exportate.

În 2020, BRABUS a fost votat cel mai popular brand de tuning pentru a 14-a oară consecutiv de către cititorii celei mai importante reviste auto germane “auto motor und sport”. Aceasta nu este doar un semn de mare apreciere care onorează munca remarcabilă a echipei din Bottrop, ci şi, în același timp, o motivație mai mare pentru pentru a păstra în curs de dezvoltare supercaruri fascinante și produse unice la standarde înalte, care impresionează clienţii, mass-media şi entuziaştii auto din toată lumea.

FOTO: brabus.de

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

FRANKFURT 2019: Am văzut la final şi noul BRABUS G V12 900 – Reportaj Video AutoBlog.MD

(video) Premieră: Noua ediţie limitată BRABUS 800 Black & Gold

FRANKFURT 2019: Am văzut la final şi noul BRABUS G V12 900 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/