(video) No comment: Șoferii, nemulțumiți de fermieri. Fermierii, nemulțumiți de poliție

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Reacția IGP la cele întâmplate:

„Condamnăm acțiunile agresive ale agricultorilor prezenți pe șoseaua Hîncești, prin care au atentat la bunurile statului provocând Poliția prin altercație, prezumându-se intenția de distrugere a mijlocului de transport al Poliției și ultragierea oamenilor legii. Vor fi documentați corespunzător, în baza Legii, atât organizatorii, cât și persoanele implicate în aceste acțiuni.

Precizăm că atribuțiile Poliției la asemenea evenimente sunt de asigurare a ordinii publice, dar nu de escortare, pază sau protecție a unor interese. Este regretabil faptul că polițiștii care își exercită atribuțiile de serviciu sunt tratați în așa mod. Reiterăm că NU vom tolera asemenea atitudine față de colegii noștri.”


Un haos se petrece în aceste momente la intrarea în Chișinău pe șoseaua Hîncești. Acolo a avut loc deja cel puțin un conflict în trafic între un tractorist și un conducător de autoturism care stătea în ambuteiaj. Cauza exactă a bruscărilor nu se știe.

Între timp, mai aproape de Gara Auto de Sud, fermieri au fost surprinși cum încearcă să ridice pe sus o mașină a poliției. În replică au început să intervină mascați.

VIDEO: TV8

Cmentariile sunt închise