(video) Premieră: Noua ediţie limitată BRABUS 800 Black & Gold

BRABUS continuă cu seria de premiere pregătite pentru Salonul Auto Internaţional de la Geneva care s-a anulat. Pe lângă noul Adventure XLP, o altă variaţie exorbitantă din punct de vedere al preţului este noul BRABUS 800 Black & Gold în ediţie limitată.

Caracteristicile maşinii:

  • Este făcut pe baza noii generaţii G 63 AMG pe care deja am testat-o.
  • Corpul maşinii este vopsit în culoare neagră şi aşa va rămâne standard pentru ca emblemele, logourile, etrierele de frână şi jantele în culoare aurie să contrasteze.
  • Dispune de un kit exterior WIDESTAR care îi măreşte lăţimea cu încă 10 cm şi concret pentru această ediţie limitată prizele de aer, dar şi inserţiile centrale de pe barele de protecţie sunt din fibră de carbon cu finisaj mat întunecat.
  • Caracteristice mai sunt două lame aurii ale grilei de radiator, un plafon cu corpuri LED suplimentare, dar şi un spoiler pe acoperiş, ambele din fibră de carbon.
  • Jantele îi sunt de model BRABUS Monoblock Y “PLATINUM EDITION” de mărimi 11Jx23 pe ambele punţi, în anvelope YOKOHAMA Advan Sport 305/35 R 23.
  • Interiorul este dominat de piele fină matlasată marca BRABUS, de culoare neagră, iar pentru contrast există o mulţime de inserţii şi elemente finisate în aceeaşi culoare aurie. În plus, toate aceste zone decupate din piele sunt perforate cu precizie subțire și în plus fascinează cu o țesătură aurie care strălucește prin perforații.
  • Inserţii din fibră de carbon cu finisaj lucios, pedale din aluminiu şi praguri la uşi iluminate din oţel inoxidabil completează frumusețea interioară.
  • În locul banchetei posterioare au fost montate două scaune individuale cu ajustare multi contur, memorie, ventilare şi încălzire. Între ele a fost instalată o consolă ce încorporează un BRABUS Touch Control Panel cu ecran tactil de 4.3 inci pentru controlul diferitor funcţii, inclusiv a sistemului multimedia COMAND, a sistemului audio, a luminilor pentru citit şi a “cerului înstelat” de pe tavan. Tot acolo se mai găsesc porturi USB, suporturi pentru pahare cu funcţie de răcire şi încălzire, dar şi un mic safeu.
  • Sub capotă are un kit BRABUS 800 care, prin instalarea altor două turbocompresoare, a unui nou eşapament sport din oţel inoxidabil cu supape active şi două moduri de funcţionare, dar şi a altor modificări de ordin tehnic, face ca motorul V8 de 4.0 litri să producă 800 CP şi 1.000 Nm de cuplu (la 6.600 şi 3.300 rpm respectiv). Poate face astfel suta în 4.1 secunde şi rula cu maxim 240 de km/h.

Preţul de start al maşinii este de 380.672 euro în Germania (preţ de export fără TVA)!

Vezi şi alte maşini modificate de BRABUS, inclusiv G-Class-uri, aici!

https://www.youtube.com/watch?v=q8NTDF24LGo

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise