(video) FRANKFURT 2019: BRABUS introduce o pereche de scaune individuale spate pentru noul G-Class

Confortul interior dintr-un G-Class a fost redefinit de atelierul BRABUS! O pereche de scaune individuale spate sau cum le numesc germanii din Bottrop – BRABUS premium bucket seat – stabilesc noi standarde în ceea ce privește confortul călătoriei și designul interior.

Opţiunea combinată cu o consolă centrală dedicată a debutat pe noul BRABUS 800 WIDESTAR şi a fost încă o premieră pe standul atelierului de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Designerii BRABUS care se ocupă de interioare au înlocuit bancheta stoc cu două scaune profilate care oferă numeroase caracteristici de confort, cum ar: ajustări electrice multi-contur, memorie, ventilare şi încălzire. Despre posibilitatea de a le dota cu masaj nu se specifică, însă pentru nişte bani în plus orice dorinţă ar putea deveni reală.

Între cele două scaune noi a fost instalată şi o consolă centrală dezvoltată de BRABUS, individuală de cea dintre scaunele din primul rând, care este acoperită cu aceeași piele în același design ca și restul interiorului. Şi este mai mult decât o simplă cotieră confortabilă. Partea superioară a acesteia integrează un panou de control tactil cu ecran de 4.3 inci, care într-un mod standby arată un ceas cu ilustraţie BRABUS 800.

Pe lângă controlul diverselor funcții ale noilor scaune posterioare, prin acest panou se poate opera şi scaunul pasagerului din dreapta şoferului pentru mai mult spațiu pentru picioare. La fel, acest panou oferă acces la sistemul multimedia COMAND pentru controlul sistemului audio. Luminile pentru citit şi tavanul Starry Sky la fel pot fi manipulate cu acest dispozitiv.

Un port multimedia USB, integrat la îndemână în partea de sus a consolei, permite conectarea unui smartphone sau a tabletei cu sistemul COMAND și, de asemenea, încărcarea acestora. Iar două suporturi pentru pahare sunt capabile să răcească sau încălzească lichidele din ele.

O altă caracteristică importantă este o cutie pentru păstrarea lucrurilor de valoare. Aceasta este integrată în consolă (sub cotieră) şi se poate deschide electric doar din faţă şi numai după introducerea unui cod pe panoul de control tactil.

Tavanul BRABUS Starry Sky reprezintă la fel o altă opţiune din Alcantara (de culoare neagră aici), care face ca atmosfera exclusivă să fie și mai extravagantă pe timp de noapte. Culoarea sutelor de elemente din fibră optică de sticlă este sincronizată şi se schimbă împreună cu cea a sistemului de iluminare ambientală pentru întregul interior. În plus, luminile LED pentru citit la fel au fost integrate în tavan, chiar deasupra capului pasagerilor.

Preţul de start al noilor BRABUS premium bucket seat şi BRABUS Starry Sky nu a fost anunţat pentru că depinde foarte mult de materialele folosite şi opţiunile de personalizare.

Vezi neapărat: FRANKFURT 2019: Am văzut la final şi noul BRABUS G V12 900 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Vezi şi: (video) FRANKFURT 2019: Premieră mondială – Noul BRABUS ADVENTURE package

Vezi şi: (foto) Gusturi bune! Prezentat în martie, primul BRABUS 800 Widestar a intrat deja în Moldova

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/