(foto) Gusturi bune! Prezentat în martie, primul BRABUS 800 Widestar a intrat deja în Moldova

Recent prezentat, chiar în luna martie la Salonul Auto de la Geneva, acolo unde l-am văzut şi noi, se pare că noul BRABUS 800 Widestar l-a cucerit şi pe unul din concetăţenii noştri.

Posesorul este practic unul dintre primii oameni din lume care s-a grăbit să-şi comande un astfel de SUV, care deja a şi fost importat!

Iată maşina surprinsă în Ungaria (FOTO: facebook.com/mddimka)

Amintim că noul model BRABUS este bazat pe actualul Mercedes-AMG G 63. Sub capotă are un motor forţat să producă cu 215 CP şi 150 Nm mai mulţi pentru a genera în total 800 de CP la 6.600 rpm şi 1.000 Nm de cuplu de la 3.600 rpm! Timpul necesar acceleraţiei 0-100 de km/h este de 4.1 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 240 de km/h din cauza greutăţii maşinii.

Modificările la caroserie fascinează datorită unui kit exterior aerodinamic care face maşina încă mai lată. Bara frontală este dotată cu prize de aer mari pentru a oferi motorului, radiatoarelor și frânelor o aprovizionare optimă cu aer proaspăt. Luminile auxiliare cu LED-uri completează aspectul dinamic și optimizează siguranța activă în același timp. Capota este una nouă din fibră de carbon şi este scoasă în evidenţă prin două creste.

Şi carcasa pentru roata de rezervă poate fi din fibră de carbon, însă pe acest exemplar lipseşte (în loc este instalată o placă din carbon cu inscripţie BRABUS). În schimb jantele pe care le are sunt forjate Monoblock Y “Platinum Edition” de 23 de inci în anvelope de mărimi 305/35 R23.

Pe acoperiş se mai poate observa un BRABUS Power Beams care include două corpuri de iluminat suplimentare pe acoperiş deasupra parbrizului. Pe timp de noapte acestea funcţionează alături de faza lungă a farurilor. Există de asemenea şi un spoiler.

Interiorul automobilului poate fi personalizat pentru a se potrivi în totalitate preferinţelor proprietarului. Compania oferă piele fină exclusivă la cel mai înalt nivel de perfecțiune artizanală. Opțiunile de culori pentru pielea deosebit de moale și perforată BRABUS Mastik sau Alcantara sunt nesfârșite. Același lucru este valabil şi pentru multe variante de lemn nobil sau fibră de carbon, care pot avea de asemenea diferite culori şi texturi.

De asemenea, printre multe altele, maşina mai poate fi dotată la alegere cu un BRABUS Starry Sky, un tavan acoperit cu Alcantara de culoare neagră (sau alta la alegere) care face ambianţa pe timp de noapte mai exclusivă. Sutele de elemente din fibră optică sunt sincronizate cu sistemul de iluminare ambientală.

Iată cum poate fi interiorul:

Preţul de start în Germania este în jurul a 300.000 de euro, dar poate urca lejer până la aproximativ jumătate de milion în dependenţă de opţiuni şi preferinţe!

Vezi şi: (foto) Al doilea G 500 4×4² venit în Moldova! Costă minim 250000 de euro pentru că a trecut şi pe la Brabus

Vezi şi: (foto) Coupe de 400.000 euro surprins în Chișinău. Poate merge cu 350 km/h!

Vezi şi: (update) Exclusiv: Aceasta este cea mai scumpă mașină sechestrată din Moldova

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/