(video) Mansory poate personaliza automobile și în funcție de naționalitate sau etnie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O nouă ofertă de la Mansory, pe lângă conversiile complete oferite până în prezent, edițiile limitate cu modificări individuale și programul Bespoke. Toate vehiculele realizate pe baza preferințelor și ideilor personale ale proprietarului companiei Kourosh Mansory vor face parte din seria Atelier.

În plus, vehiculele din programul Atelier se caracterizează în general prin faptul că nu sunt construite la comanda clientului. Prin urmare sunt prezentate inițial în showroomurile Mansory din întreaga lume.

Cele două mașini descrise mai jos sunt unice și vor fi expuse pentru prima dată în Dubai.

MANSORY “LINEA D`ORO”

În 2010, Mansory a folosit pentru prima dată denumirea „LINEA D`ORO” ca parte a unei transformări complete a unui Bugatti Veyron. Prin acel proiect, utilizarea carbonului și aurului autentic într-o mașină de lux a fost dusă la un nivel cu totul nou.

Și ca și în cazul lui Veyron, aplicațiile cromate și argintii au fost înlocuite cu unele aurii. De asemenea, jantele atrag atenția ochiului. În plus, toate părțile din fibră de carbon sunt decorate discret cu incrustații din aur autentic.

În interior se folosește piele neagră cu pipping auriu. Incrustații de aur real sunt folosite și pe consola centrală și pedale. Nicio altă culoare în afară de negru și auriu nu apar în interior.

MANSORY “LINEA D`ARABO”

Pe acest Rolls-Royce Cullinan culoarea aurie este înlocuită cu cea a cuprului. O altă caracteristică cheie distinctivă este designul pieselor din carbon. În locul incrustațiilor cu aur adevărat, „LINEA D`ARABO” folosește piese din fibră de carbon complet personalizate, care arată denumirea MANSORY în culoarea cuprului și sub formă de împletituri, doar că în limba arabă.

Cele două vehicule diferă și în ceea ce privește matlasarea scaunelor din piele și a covorașelor pentru a se potrivi cât mai bine cu combinațiile de culori respective.

CAROSERIE

Pentru a îndeplini cerințele ridicate privind aspectul și aerodinamica, designerii Mansory au remodelat subtil partea frontală a mașinii. Prizele de aer mai mari, împreună cu capota ușoară din carbon, îi conferă distinsului britanic o față mult mai dinamică. Flancurile și spatele au fost, de asemenea, reproiectate.

În plus, pragurile laterale au fost remodelate astfel încât să calmeze fluxul de aer pe flancuri, făcând în același timp vehiculul să pară mai scund și mai lung decât omologul său standard.

Pentru a reduce portabilitatea pe puntea posterioară, designerii au montat o buză elegantă pe hayonul original și l-au adaptat vizual la șorțul posterior, la fel reproiectat.

JANTE ȘI PNEURI

Pentru a se potrivi cu aspectul puternic, dar luxos al mașinii, ambele folosesc jante FD.15 de 24 de inchi. Datorită aliajelor speciale de aluminiu, această jantă forjată deosebit de ușoară nu este aprobată doar pentru viteze mari, ci și pentru sarcini mari pe roți. Anvelopele de înaltă performanță măsoară 295/30R24.

PERFORMANŢĂ

Un nou sistem de management al motorului și un nou eșapament sport permit creșterea puterii motorului V12 până la 610 CP și 950 Nm. Cu noile puteri este capabil de 0-100 km/h în 5.0 secunde. Viteza maximă a fost crescută de la 250 la 280 km/h.

Prețurile mașinilor din imagini se comunică la solicitare, însă la sigur se apropie sau depășesc un milion de euro!

Cmentariile sunt închise