(foto) Chiar arată ridicol? Internauţii râd de cheia noului Ferrari Roma

Chiar arată ridicol? Redactorul-șef Top Gear, Jack Rix, a fost prezent la premiera noului Ferrari Roma şi imediat după prezentare, înainte de a-i face un prim review, a distribuit pe pagina sa de Twitter câteva imagini cu detalii ale maşinii sport.

Într-o postare le-a arătat celor care îl urmăresc cheia automobilului, iar drept reacţie, în comentarii, utilizatorii spaţiului online au ridiculizat aproape în unanimitate designul acesteia, comparând-o chiar și cu un magnet de la un magazin de suveniruri.

New Ferrari key… way more visible when you drop it in the bowl on the way in pic.twitter.com/3BOzGkCmy2

— Jack Rix (@jack_rix) November 14, 2019

Cheia noului Roma este de fapt un breloc de dimensiuni generoase, realizat sub forma unui dreptunghi metalic, pe o parte a căruia este reprezentat logo-ul mărcii cu căluţul cabrat, iar pe verso are nişte comenzi sub o suprafaţă din piele pentru blocarea/deblocarea uşilor şi a capacului portbagajului. Deocamdată nu se cunoaşte dacă are şi funcţie keyless.

Pe partea pe care este înfățișat simbolul Ferrari, cheia seamănă cu adevărat cu un suvenir ieftin și, spre deosebire, de exemplu, cu brelocul BMW cu touchpad, nu arată la fel de modern.

Internauţii au comparat designul cheii cu o brichetă ieftină, un magnet de frigider și cu o insignă real scoasă de pe o maşină Ferrari. Mulți comentatori notează că dispozitivul este făcut fără gust și “este puțin probabil ca cineva să afișeze o astfel de cheie într-un bar”.

Apropo, la fel ca şi pe alte modele Ferrari, clienţii noului Roma vor putea alege dacă să aibă pe aripile faţă insigna Ferrari sau nu, asta pentru că este o opţiune!

With our without shield on the front wing? pic.twitter.com/tGZuDE8fOQ

— Jack Rix (@jack_rix) November 14, 2019

În schimb, spre deosebire de cheie, designul motorului până la urmă arată mai bine. Şi deşi are patru locuri pentru pasageri, formula anunţată de Ferrari fiind “2+”, în spate vor putea sta doar doi copii mici şi cuminţi sau careva bagaje de mână.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/