in ,

(video) Crossoverul perfect? Cum Tesla Model Y poate accelera rapid, derapa şi aborda off-road

Primii posesori de Tesla Model Y au început să testeze din plin şi să se bucure de noul crossover electric, iar primele exerciţii în condiţii reale de exploatare arată că această maşină este capabilă de a oferi performanţe de-a dreptul impresionante.

Deşi simplist în ce priveşte dotările şi calitatea materialelor folosite, inclusiv când este vorba despre calitatea asamblării, multe lucruri pot fi trecute cu privirea deoarece, ce alt SUV compact electric din categoria de preţ ar combina o acceleraţie de automobil super sport cu posibilitatea de a aborda off-road şi încă a derapa!

De curând, după startul livrărilor de Model Y, Tesla a făcut disponibilă încă o opţiune în configurator, una pe care o vor alege mulţi – un cârlig de remorcare în schimbul a 1.000 de dolari. Cârligul îi aduce maşinii capacitatea de a tracta o remorcă cu o greutate de până la 1.6 tone.

De asemenea, au devenit disponibile nişte suporturi pe acoperiş, care permit montarea unui portbagaj extern. Sarcina maximă pe care o pot suporta este de 75 de kg. Costă opţiunea alţi 450 de dolari.

Vezi şi care e diferenţa de putere dintre o Tesla Model 3 Performance şi o Tesla Model Y Performance:

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Test Drive: Tesla Model 3 Long Range – cu autopilotul prin Moldova

Noua Tesla Model Y a primit preţuri europene. Unde şi cât costă cel mai ieftin

(foto) Tesla anunţă despre al şaselea electromobil care îi va completa gama de modele

Iti place articolul?