(video) Crossoverul perfect? Cum Tesla Model Y poate accelera rapid, derapa şi aborda off-road

0

Primii posesori de Tesla Model Y au început să testeze din plin şi să se bucure de noul crossover electric, iar primele exerciţii în condiţii reale de exploatare arată că această maşină este capabilă de a oferi performanţe de-a dreptul impresionante.

Deşi simplist în ce priveşte dotările şi calitatea materialelor folosite, inclusiv când este vorba despre calitatea asamblării, multe lucruri pot fi trecute cu privirea deoarece, ce alt SUV compact electric din categoria de preţ ar combina o acceleraţie de automobil super sport cu posibilitatea de a aborda off-road şi încă a derapa!

#ModelY will it drift? Yes! Thanks @i1Tesla for letting me rip the Y in #DynoMode – Drives like a rally car, love it! pic.twitter.com/XmK0fISW05

— Out of Spec Motoring (@Out_of_Spec) March 21, 2020

De curând, după startul livrărilor de Model Y, Tesla a făcut disponibilă încă o opţiune în configurator, una pe care o vor alege mulţi – un cârlig de remorcare în schimbul a 1.000 de dolari. Cârligul îi aduce maşinii capacitatea de a tracta o remorcă cu o greutate de până la 1.6 tone.

De asemenea, au devenit disponibile nişte suporturi pe acoperiş, care permit montarea unui portbagaj extern. Sarcina maximă pe care o pot suporta este de 75 de kg. Costă opţiunea alţi 450 de dolari.

Vezi şi care e diferenţa de putere dintre o Tesla Model 3 Performance şi o Tesla Model Y Performance:

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Test Drive: Tesla Model X P90D

Noua Tesla Model Y a primit preţuri europene. Unde şi cât costă cel mai ieftin

(video) Experienţă de utilizator. Cum arată o Tesla Model S la 725000 de km şi ce s-a schimbat la ea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata