(video) Un şofer nici nu şi-a dat seama că se deplasează pe lângă maşina-spion a poliției. Iată ce şi-a permis să facă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un şofer din Chişinău nici nu şi-a dat seama că se deplasează pe lângă maşina-spion a poliției. Acesta şi-a dat de gol foarte uşor comportamentul agresiv şi periculos în trafic. De sancțiuni, eventual, nu are scăpare, căci s-au surprins toate datele de identificare a automobilului, dar şi cine era exact la volan!

În total, 560 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere au fost constatate cu ajutorul sistemului EUNOMIA TRAFFIC, pe parcursul a două săptămâni, cu o singură maşină!

În această perioadă, automobilul dotat cu tehnica necesară a fost implicat doar circa cinci ore în monitorizarea traficului rutier, în zile și regiuni diferite, constatând:

  • depășirea limitei de viteză – 538 cazuri;
  • încălcarea regulilor de folosire a centurii de siguranţă şi convorbirile telefonice – 6 cazuri;
  • neacordarea priorității pietonilor – 3 cazuri;
  • nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră – 11 cazuri;
  • încălcarea de către conducătorii de vehicule a regulilor de circulaţie rutieră prin comportament agresiv – un caz;
  • ignorarea de către pietoni a regulilor de circulaţie – un caz.

Amintim că mașina inteligentă are capacitatea de a fixa în regim digital toate abaterile rutiere comise de șoferi în timpul deplasării, pe ambele sensuri de circulație, grație dotării cu un set de camere ce văd la 360 de grade.

Totodată, amintim că mașina este deocamdată în regim de testare pentru o perioadă de două luni, cu ulterioara ajustare a unor constatări făcute în această perioadă, în comun cu implementatorii.

În acest context, Poliția Națională îndeamnă participanții la trafic să conducă regulamentar pentru a nu fi parte a statisticii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/