(video) Mansory s-a apucat de noul S-Class. Iată ce propune pentru cele mai populare versiuni

Cu efect imediat, atelierul Mansory este gata ofere un prim program de tuning, nou și complet dezvoltat de la zero, pentru cele mai populare versiuni ale noului Mercedes S-Class. Acesta include patru domenii principale de personalizare.

https://www.youtube.com/watch?v=i7Uqv7XzKXo
https://www.youtube.com/watch?v=Q-KGc4SDLYc

Caracteristici cheie:

 • Pentru a accentua și mai mult aspectul deja foarte elegant al automobilului, Mansory a instalat numeroase părți suplimentare din fibră de carbon în jurul său, formând un bodykit atrăgător pe baza pachetului AMG Line, eficient aerodinamic.
 • Alte aplicații din carbon sunt pentru carcasele oglinzilor retrovizoare (două modele la alegere), spoilerul de pe marginea acoperișului și cel pe hayon.
 • Șorțul din față poate fi comandat cu sau fără lumini de zi. Difuzorul posterior poate avea sau nu o a treia lumină de frână în stil F1.
 • În funcție de dorințele clientului, sedanul poate fi echipat cu jante din aliaj CS.11 sau V.6 în mărimi de 10.0 x 22 inci (față) și 10.5 x 22 inci (spate).
 • În funcție de dorințele clientului, întregul interior poate fi retapițat în cea mai fină piele, pe fiecare componentă sau suprafață imaginabilă. În plus, toate cusăturile pot fi schimbate în culori individuale, de exemplu în culoarea caroseriei.
 • Numeroase aplicații selective de carbon în interior, un volan sport acoperit cu piele-carbon, covorașe de podea noi și un set de pedale din aluminiu – toate cu logouri discrete Mansory – completează rafinamentul interiorului și setează accente vizuale suplimentare.
 • Cu ajutorul unei ECU modificat printr-un PowerBox și a unui eșapament sport cu patru terminații, puterea modelelor S 400 d, S 450 și S 500 este mărită considerabil. Să nu uităm că toate motorizările noului S-Class vin și cu un demaror-generator EQ Boost, pentru a mai injecta la nevoie şi pentru o perioadă scurtă de timp alţi 22 CP şi 250 Nm de cuplu. Cifrele indicate mai jos sunt fără suportul EQ Boost.
 • În cazul lui S 400 d 4MATIC se oferă 397 CP (+67) și 839 Nm (+139) pentru un sprint 0-100 km/h în 4.8 secunde (-0.6) și o viteză maximă de 270 km/h (+20).
 • În cazul lui S 450 4MATIC se oferă 454 CP (+87) și 616 Nm (+116). Viteza maximă este la fel mărită până la 270 km/h.
 • Iar S 500 4MATIC se oferă cu 528 CP (+93) și 631 Nm (+111) pentru un sprint 0-100 km/h în 4.3 secunde (-0.6) și o viteză maximă de 270 km/h (+20).
 • Suplimentar, un kit de micșorare a gărzii la sol pe două nivele o poate reduce cu 20-30 mm.

Vezi și oferta asta: (video) BRABUS începe să modifice noul S-Class! Maşina din imagini costă practic 300.000 de euro

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/