(video) Auto China 2024: Marca Voyah vine oficial în Republica Moldova. Primele informații

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

AutoBlog.MD a vizitat Salonul Auto de la Beijing. Reportaje video de la expoziția Auto China 2024 se vor vedea doar pe AutoBlog.MD mulțumită partenerilor: Grand Premium, Castel MimiApa Bucovina MoldovaBT Leasing MD și Xiaomi Moldova.

O altă marcă chineză vine oficial în Republica Moldova. Despre acest lucru am aflat în cadrul vizitei noastre la Auto China 2024. Vorbim despre Voyah, brand care aparţine corporaţiei Dongfeng Motor, un producător auto de stat din China cu o vastă experiență în industria auto.

Marca a fost fondată în 2019 şi se concentrează pe proiectarea și fabricarea de maşini electrificate premium. Deocamdată în gamă are trei modele şi toate cele trei vor fi valabile de comandat şi în Republica Moldova prin intermediul companiei Grand Premium.

Modelul Free este un SUV de mărime medie, disponibil în versiuni cu propulsie hibridă și complet electrică. Dream este un MPV premium care oferă confort și spațiu maxim pentru pasageri. Iar Passion este sedan la fel de premium, cu autonomie mare și un interior spațios pe al doilea rând. Designul vehiculelor este elegant și modern, reflectând estetica rafinată a mărcii, fiind creat de ItalDesign.

Voyah este deja prezentă în câteva ţări din afara Chinei, inclusiv în unele din Europa, iar Republica Moldova se va număra printre primele!

(video) Auto China 2024: Prima întâlnire cu marca Yuanhang! Vine în Moldova

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise