(video) Mascaţii au reţinut un hoţ care a spart recent câteva automobile. Iată ce avea “în dotare”

Vă mai amintiţi de cazurile de acum câteva zile, când proprietarul unui BMW a rămas fără faruri la maşină, iar al unei Toyota Prius, fără uşa portbagajului şi bord? Aflaţi că cel care le-a luat a fost reţinut acum câteva ore de către ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului de poliţie al sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău

Suspectul, un locuitor al or. Durlești, în vârstă de 35 ani, este bănuit de comiterea unui şir de furturi din automobile și de accesorii. Anterior individul a mai fost documentat de către poliţişti pentru fapte analogice.

Potrivit informaţiilor constatate în cadrul acţiunilor de urmărire penală şi investigaţii, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi pătruns în cel puţin patru automobile pe teritoriul capitalei. Două fiind comise în sectorul Botanica, unde din automobilele de model BMW Seria 5 și Toyota Prius, parcate pe strada Independenței și Zelinski, a sustras şi bunuri materiale.

Acesta ar fi pătruns în automobile prin deteriorarea geamurilor, de unde ar fi sustras bani, bunuri materiale și accesorii de la automobile, în valoare de aproximativ de 48.000 lei.

Am analizat ambele cazuri într-un vlog:

În cadrul audierilor bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind arestat pe un termen de 30 de zile. El este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Totodată, polițiștii au demarat activități de investigaţii în acest sens, privind complicitatea lui și în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei.

Acum poliţia urmează să-l găsească pe făptaşul unui furt din această noapte: (foto) Toyota Prius, model în topul preferințelor hoţilor? Ce s-a întâmplat cu o maşină la Ciocana

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/