(foto) Un nou caz de furt de piese dintr-o Toyota Prius. Ce s-a întâmplat cu o maşină la Ciocana

S-a întâmplat din nou. O Toyota Prius, a cărui proprietar îşi are domiciliul în sectorul Ciocana al capitalei, a fost ţinta hoţilor. Peste noapte, chiar în ciuda condiţiilor meteo nefavorabile, în urma cărora pe marea majoritate a maşinilor lăsate afară s-a format un strat de gheaţă, “specialiştii” au reuşit să-şi facă “munca”.

Cazul este discutat intens în grupul oficial al deţinătorilor de Prius – Toyota Prius Club Moldova.

FOTO: facebook.com/godzin.veaceslav

Din imaginile publicate online vedem că hoţul sau grupul de hoţi au extras de la exterior ambele bare de protecţie, dar şi blocurile optice: atât faruri, cât şi stopuri.

Ulterior, a fost spart şi un geam lateral pentru a pătrunde mai uşor în habitaclu, de unde s-au luat şi alte lucruri, posibil detalii din bordul automobilului hibrid sau setul de acumulatori.

Poliţia a fost chemată la faţa locului şi cercetează cazul. Până atunci, zeci de alţi şoferi s-au arătat nedumeriţi şi revoltaţi, întrebându-se cât timp va mai continua fenomenul.

De asemenea, unii afirmă că toate aceste componente furate se instalează pe acele maşini avariate care se văd pe platforme la posturile vamale, care sunt aduse şi reparate în ţară.

Vezi şi: (foto) Hoţii fură orice din maşini în Chişinău. Iată pentru ce au spart o Toyota Prius

Vezi şi: (video) Incident misterios în capitală! I-au desfăcut mașina practic în bucăți, i-au luat nişte bani, dar actele nu i le-au furat

Iată cel mai recent caz, înainte de acesta, discutat într-un vlog:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/