(video) Infiniti abandonează proiectul unui coupe sport hibrid cu tehnologii inspirate din F1

Infiniti a abandonat lansarea unui coupe sport bazat pe prototipul Project Black S cu tehnologii inspirate din Formula 1. Despre acest lucru scrie Automotive News cu referire la managerii de top ai brandului.

https://www.youtube.com/watch?v=WMZwFFLb0OI

O decizie cu privire la acest proiect urma să fie luată în toamna anului 2019. O lungă tăcere a sugerat un verdict negativ. Cu toate acestea, s-a anunțat oficial despre asta abia acum, după ce în decembrie compania şi-a încheiat asocierea cu Formula 1.

“Infiniti a abandonat planurile pentru Black S deocamdată, dar conceptul continuă să ne inspire”, a spus purtătorul de cuvânt Kyle Bazemore.

Prototipul a fost realizat sub supravegherea fostului CEO al Infiniti Roland Krueger. După plecarea sa, nu au existat alte persoane dispuse să continuă lucrările şi să ducă proiectul până la capăt.

În plus, ambivalența dealerilor și schimbarea priorităților corporative au împiedicat coupeul să ajungă în showroom-uri, astfel fiind susţinută indirect decizia:

“Pe piața de astăzi, un coupe japonez de performanță premium trebuie să aibă un volum foarte mic. Însă orice produce Infiniti pentru dealerii săi se doreşte a fi un produs de volum. Brandul are nevoie de un model care să se vândă bine, de talie crossover/SUV care atrag mai mult clienţii, nu de o exclusivitate notorie neprofitabilă”.

Proiectul Black S a avut un impuls sub conducerea lui Krueger – trecând de la schiță la prototip funcţional în doar 12 luni: “Ne-am angajat. Când spun că vom face ceva, o vom face”, a spus el în octombrie 2018.

Însă trei luni mai târziu Roland Krueger a părăsit compania şi de atunci Infiniti a schimbat trei şefi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/