(video) No comment: Filmarea cu drona arătată de primar vs cea a unui cetăţean, privind marcajele de lângă Circ

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primarul capitalei s-a lăudat în această dimineaţă cu o filmare realizată cu drona peste bd. Renaşterii Naţionale. Imaginile ţin să ne spună că reabilitarea carosabilului este gata şi că împreună cu marcajele proaspăt aplicate totul arată frumos. Însă nimic nu s-a pomenit de efectele negative ale noilor marcaje şi secvenţa nu redă deloc ce se întâmplă în zonă în orele de vârf.

„Bulevardul Renașterii Naționale după reabilitare cu asfalt pe carosabil de tip slarisil. Anterior, de-a lungul întregului bulevard, pe ambele sensuri de deplasare, au fost schimbate bordurile. Urmează să fie reabilitate şi trotuarele.”

Un locuitor al Chișinăului a decis să-i atragă atenţia edilului şi a venit cu o replică pe măsură. Şi-a ridicat propria dronă aseară şi astăzi dimineaţă la ora 8:00, iar ceea ce a surprins arată că marcajele proaspete şi asfaltul cu tehnologie de ultimă generaţie nu au soluționat principala problemă – ambuteiajele!

Iar benzile dedicate pentru transportul public sunt numite inutile din motiv că zeci de conducători auto se deplasează pe acestea şi transportul în comun oricum circulă cu abateri de la grafic.

VIDEO: Artur Timcenco

Iată şi câteva reacţii ale oamenilor, în comentariile filmării publicate de primar:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata