(video) A tunat şi s-au adunat probleme pe capul asiguratorilor şi autorităților. Zeci de maşini au fost afectate ieri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Precipitațiile de ieri seara au afectat puternic regiunea de centru-sud a ţării, dar şi capitala. A fost înregistrată o ploaie torenţială cu vânt puternic, pe alocuri şi cu grindină. În mod tradițional, unele străzi ale oraşului s-au umplut rapid cu apă, mai ales cele din sectoarele Rîşcani şi Ciocana.

Atât apa, cât şi copaci rupţi sau obiecte de infrastructură/construcție căzute de la înălţime, au afectat nu numai blocuri de locuit şi gospodării, ci şi foarte multe autovehicule. Unele au rămas blocate printre șuvoaie, iar altele sub crengi sau fire electrice.

Amintim că dacă există semne ale unei ploi puternice, merită de făcut un efort, de ieşit cât mai repede afară şi de mutat automobilul într-un loc mai înălţat, dar şi mai departe de copacii zvelți sau cei bătrâni din curți de bloc. Paza bună trece primejdia rea.

Materialele au fost distribuite atât de intens şi pe atât de multe grupuri, canale, chat-uri, încât pentru marea majoritate nu am putut identifica prima sursă, cea reală. Cerem iertare pentru că nu am putut să o indicăm!

GALERIE FOTO:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/