(video) Situaţie de accident pe şoseaua Balcani. Un şofer, scos din sărite pentru că alţi doi nu i-au cedat trecerea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nodul rutier care conectează şoseaua Balcani cu strada Calea Ieşilor şi drumul către localitatea Truşeni/Vatra este unul cu risc sporit de accidente. Orice şofer cu experienţă cunoaşte despre acest lucru, iar pentru cei începători poate fi dificilă parcurgerea sa, așa cum este și în cazul nodului de lângă Combinatul de Tutun.

Însă dacă în intersecția de lângă Gara de Nord trebuie să fii cu ochii în patru şi să-ţi semnalizezi orice intenție, circulându-se bară la bară şi viteza de deplasare fiind mai mereu redusă, în zona din imagini de la periferia capitalei este de dorit să te mişti repede şi să alegi banda necesară din timp pentru a nu fi un impediment în ritmul traficului, dar în același timp respectând întocmai prevederile RCR precum cedarea trecerii.

În situaţia filmată mai multe întrebări ar fi la conducătorul autoturismului Renault decât la camionagiu, chiar dacă şi el a procedat incorect. Şoferul din Renault ar fi decis să accelereze rapid şi să ajungă înaintea camionului, însă nu a mai reuşit. Manevra sa ulterioară ne-a lăsat şi pe noi mască…

Atenţie, limbaj necenzurat!

VIDEO: facebook.com/victor.barbos

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise