(video) Păstrați distanțele şi reţineţi că nu aveţi cele mai performante frâne! Accident-lecţie pentru motocicliştii din Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În weekend, mai exact în dimineața zilei de sâmbătă, un motociclist a ajuns la spital şi cu siguranţă că nu s-a trezit din somn cu gândul că i se va întâmpla asta. Pe traseul R6 Chișinău-Orhei-Bălți, în preajma localităţilor Pelivan şi Mitoc, a intrat violent în spatele unui automobil.

Conform datelor preliminare ale poliţiei, motociclistul în vârstă de 19 ani nu a ținut cont de viteza de deplasare şi nici nu a păstrat o distanţă sigură faţă de acel Renault Koleos din imagini, conducătorul căruia s-a oprit şi a inclus semnalizatorul de direcţie, intenționând să vireze regulamentar pentru a intra în localitatea Mitoc.

Pentru că nu a frânat la timp, tânărul a intrat în bara de protecție a maşinii conduse de bărbatul de 47 de ani. Impactul a fost atât de puternic, încât motocicleta a luat foc şi a ars în totalitate până la sosirea unui echipaj de pompieri.

Motociclistul a fost preluat și transportat la Spitalul Raional Orhei pentru îngrijiri medicale. La moment nu se ştie dacă avea toate actele în regulă şi dacă era echipat corespunzător pentru deplasări, mai ales pe drumuri naţionale, însă atât el, cât şi conducătorul din Renault, nu fuseseră în stare de ebrietate.

Cmentariile sunt închise