(video) Maşina poliţiei care înregistrează încălcări la 360 de grade a fost deconspirată. Iată ce are la bord

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Se apropie sfârşitul perioadei de probă a sistemului EUNOMIA TRAFFIC (a mai rămas o săptămână) pe care îl încearcă Inspectoratul General al Poliţiei. Prin intermediul acestuia s-au depistat deja peste 10.000 de încălcări (nu se documentează în această perioadă de probă), cele mai frecvente fiind depășirea limitei de viteză, dar şi traversarea la culoarea roşie a semaforului.

Şi concluzia e simplă: este eficient şi cu siguranţă va primi undă verde pentru a fi implementat într-o măsură mai mare, pe zeci de maşini ale poliţiei. Cu acest sistem modern probabil se vor înlocui şi radarele vechi.

Apropo, printr-un reportaj al colegilor de la PRO TV se confirmă că maşina în care încă este testat acest sistem este un Duster de culoare albă. Anterior o informație în acest sens a apărut pe o reţea de socializare, însă nu era oficială.

@trassamd

⚠️Acesta este automobilul capcana de la MAI dotat cu camerele 360° distribuim mai departe👉#trassamd #молдова #moldova🇲🇩 #politia #MAI #Chisinau

♬ Ak47 – Kejoo Beats

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/