(video) Carlex Design ne arată cum a ales un posesor de Ferrari 812 Superfast să-i personalizeze interiorul

Carlex Design a avut ocazia să găzduiască în atelierul său o mașină excepțională, pentru prima dată un Ferrari 812 Superfast, model pe care l-am văzut şi noi îndeaproape. Acest automobil frumos şi interesant a primit de la experții Carlex Design un interior complet refăcut, combinând stilul sportiv contrastant cu artizanat de lux.

https://www.youtube.com/watch?v=dsv3glaHLuA

Se pare la prima vedere că noul interior îi este întunecat. Dar când aruncați o privire mai atentă, totuși, se dovedește că habitaclul este o fuziune fascinantă de piele și Alcantara cu accente contrastante galbene și gri. Scaunele au fost lucrate cu meticulozitate și decorate cu cusături originale, inserții colorate și motive perforate și brodate.

Conversia a implicat, printre altele, tunelul central și tabloul de bord cu elemente vopsite în galben, panouri de ușă, plafon brodat și, evident, volanul, care a fost tăiat manual și decorat cu piese pictate. Mașina mai are acum covorașe noi și o plăcuţă personalizată în zona transformată din spatele scaunelor, dovedind că este un vehicul cu totul unic.

Ferrari 812 Superfast by Carlex Design este o manifestare izbitoare a imaginației designerilor atelierului polonez și a abilităților și preciziei specialiștilor în tapițerie, care au dovedit din nou că limitele creativității și posibilităților depind exclusiv de mintea umană.

Cmentariile sunt închise