(video) Fernando Alonso a urcat la volanul noului Toyota Hilux facelift

(update 01.06.2020) În timpul antrenamentelor pentru ediţia din 2020 a Raliului Dakar, Fernando Alonso și Marc Coma au avut oportunitatea unică de a testa un prototip pre-producție a noului Hilux facelift, alături de maşina de competiţie. Câteva impresii despre cum se conduce modelul, care va fi prezentat în curând, au fost făcute publice astăzi de Toyota.

De asemenea, împreună cu aceste imagini video, Toyota confirmă oficial că maşina va primi un nou motor puternic de 2.8 litri volum, dar şi o suspensie cu o geometrie nouă, ambele elemente adoptate pentru a continua susţinerea reputaţiei maşinii de teren.

“Hilux este un model iconic și am fost întotdeauna un fan al acestei mașini. Când am văzut prima dată noul Hilux facelift, arăta spectaculos. A fost frumos să testez noua maşină într-un mediu dificil, pe o etapă de raliu, și să-l împing la limite. Noul motor de 2.8 litri se comportă foarte bine, iar noua suspensie se simte minunat. Chiar dacă împingeți Hilux la limită, confortul este încă acolo. Cred că noul Hilux facelift poate fi invincibil”, a declarat Alonso.


(24.04.2020) Toyota Hilux facelift a fost deconspirată? Iată cum ar arăta

A opta generație Toyota Hilux a fost lansată în anul 2015. În 2017 producătorul a actualizat pickup-ul minor, iar în acest an 2020 va suferi un facelift în toată regula. În spaţiul online au apărut nişte imagini care ar dezvălui aspectul împrospătat înainte de premieră.

Imaginile au fost publicate de compania Milele Motors din Dubai, care vinde mașini în Asia și Africa. Acestea ar fi fost preluate dintr-o broșură corporativă (fontul folosit pentru litere şi cifre în cuvinte este cel tipic folosit de Toyota) cu modelul care se pregăteşte.

Imaginile arată două versiuni de faruri care vor exista pe Hilux facelift: cu halogen şi full LED. Totuşi, chiar şi în cele cu halogen vor exista componente LED sub forma lămpilor de poziţie şi a indicatoarelor de direcţie. Cu LED-uri sunt făcute şi stopurile restilizate.

Printre alte modificări în ceea ce privește aspectul se numără o nouă grilă de radiator, noi bare de protecţie, noi jante de 17 şi 18 inci, dar şi mai multe culori pentru caroserie.

Motorul diesel 1GD-FTV de 2.8 litri este de așteptat să primească un mic impuls de putere și cuplu. În prezent el produce 177 CP și 450 Nm. În plus, se aşteaptă conform zvonurilor şi un GR Hilux cu un V6 turbodiesel nou-nouț, însă detalii nu sunt încă cunoscute.

Data exactă de debut a lui Toyota Hilux facelift nu este anunţată, însă se va întâmpla la sigur în acest an.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-tribut-moldovei-2-toyota-hilux-ne-a-dus-la-buncarul-sovietic-de-la-oliscani-si-la-stejarul-lui-stefan-cel-mare-de-la-cobilea/

https://autoblog.md/video-comparativ-in-off-road-ford-ranger-vs-toyota-hilux-vs-vw-amarok/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/