(video) Mașina lui Mate Rimac este un Rimac

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mate Rimac, un tânăr antreprenor ambițios, care și-a deschis propria companie producătoare de super mașini și tehnologii electrice, căruia VW AG i-a dat frâiele de la Bugatti, și-a ridicat de curând propriul automobil. Este vorba despre unul dintre cele 150 de Rimac Nevera.

Mașina cu numărul de ordine 13 este intens personalizată. Caroseria îi este din fibră de carbon expusă la vedere, culoarea principală a fibrei fiind violetă-vișinie închisă. Există și câteva indicii care spun că aparține familiei Mate și Katarina Rimac. Înmatriculată este acasă, în Croația.

Mate Rimac a declarat public că nu îl va ține de icoană, ci îl va utiliza pentru deplasări zilnice!

Noul Rimac Nevera dispune de patru motoare electrice cu 1914 CP şi 2360 Nm de cuplu în total. Este capabil de 0-100 km/h în 1.97 secunde sau chiar mai repede. Viteza maximă este limitată la 412 km/h.

Bateria de 120 kWh poate asigura o autonomie de până la 550 de km în ciclul WLTP. Încărcarea ultra rapidă e asigurată cu o putere record de până la 500 kW, ceea ce înseamnă că procesul de reîncărcare 0-80% durează doar 19 minute! Rapid poate fi încărcată bateria și prin recuperarea energiei la frânare cu maximum 300 kW!

Costă mașina puțin peste 2.000.000 de euro. Încă nu este sold out.

Cmentariile sunt închise