(video) Maşini de lux pentru poliţia din Cecenia. Nici forţele de ordine americane nu îşi permit aşa ceva

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mai multe exemplare Cadillac Escalade de ultimă generație au completat flota poliției din Cecenia. Cel puţin trei SUV-uri transformate corespunzător au părăsit atelierul de tuning local Indigo.

Mașinile negre nu au nicio schemă grafică color, dar plăcuțele de înmatriculare indică faptul că aparțin Ministerului Afacerilor Interne din regiune.

Reieșind din imaginile disponibile, modelele ar fi în echipare Sport (costă de la 9.349.000 de ruble) sau Sport Platinum (costă de la 10.199.000 de ruble). În euro ar fi 108.313 și 118.161 respectiv, după cursul actual de schimb.

Mașinile de poliție diferă de cele standard prin prezența unui bullbar masiv aplicat în partea frontală și multor corpuri luminoase speciale care redau culoarea roșie și albastră. Nu lipsesc girofarurile și nici geamurile fumurii.

Despre alte modificări nu se anunță nimic. În Rusia noul Escalade este oferit doar cu V8 de 6.2 litri (426 CP), cuplat la o cutie de viteze automată în 10 trepte. Tracţiunea poate fi pe puntea din spate sau integrală.

Modelul este asamblat pentru piaţa internaţională în Arlington, Texas.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/