(video) Max Verstappen a câştigat din nou acasă după o cursă în care s-au duelat şi strategii echipelor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pilotul olandez Max Verstappen a câştigat pentru a doua oară consecutiv Marele Premiu al Olandei, desfăşurat duminică pe circuitul de la Zandvoort, obţinând cu această ocazie a zecea sa victorie în acest sezon.

A fost şi un merit al strategilor echipei, care au reuşit din nou să administreze cele mai oportune momente pentru a schimba pneurile. Cursa din Olanda a fost una dintre cele în care participanților li s-au schimbat în boxe cele mai multe roţi, inclusiv din cauza a două intervenții Safety Car.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Plecat din pole position, Verstappen s-a impus cu un avans de 4.071 sec în faţa britanicului George Russell, ocupantul locului secund, în timp ce pe poziţia a treia s-a clasat monegascul Charles Leclerc.

Olandezul este lider al clasamentului general, cu 310 puncte, urmat de Charles Leclerc şi de mexicanul Sergio Perez, ambii cu câte 201 puncte.

Următoarea etapă a sezonului, Marele Premiu al Italiei, se va desfăşura pe 11 septembrie, la Monza.

Până la finalul sezonului au rămas doar şapte curse şi Verstappen este foarte aproape de a-şi asigura matematic al doilea titlu dacă ritmul victoriilor va fi menţinut.

Cmentariile sunt închise