(video) Max Verstappen, prin victoria sa, a închis sezonul competițional 2022 de Formula 1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dublul campion mondial en titre Max Verstappen a încheiat sezonul 2022 al Campionatului Mondial de Formula 1 cu o nouă victorie, duminică în Marele Premiu de la Abu Dhabi, în timp ce monegascul Charles Leclerc a încheiat pe poziţia secundă şi şi-a adjudecat titlul onorific de vicecampion mondial

Pe podium a mai urcat mexicanul Sergio Perez, care a încheiat astfel şi sezonul pe locul 3 în clasamentul piloţilor.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Cu victoria lui Leclerc, Ferrari a reuşit să-şi păstreze locul secund în clasamentul constructorilor după Red Bull, în timp ce Mercedes-AMG a încheiat pe locul 3 după cea de-a 22-a şi ultima etapă a sezonului.

Nu trebuie să uităm că ieri a fost şi ultima cursă pentru cvadruplul campion mondial german Sebastian Vettel (2010-2013). Acesta s-a clasat pe locul 10 duminică şi, respectiv, pe locul 12 mondial.

Apropo, ar mai fi de adăugat că, conform unor informaţii neoficiale, în 2023 pilot de rezervă la Red Bull Racing ar putea fi Daniel Ricciardo, iar locul liber de la Williams va fi ocupat din câte se pare de Logan Sargeant.

Rezultatele sezonului 2022:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/