(video) Mazda a început să producă în Japonia noul CX-60. Când va ajunge şi în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mazda Motor Corporation a organizat o ceremonie care marchează începutul producției în masă a noului CX-60 la Uzina nr. 2 Hofu din Prefectura Yamaguchi, Japonia, pe 18 aprilie 2022.

În timpul ceremoniei Directorul Reprezentant al Mazda, Președintele și CEO, Akira Marumoto, și Președintele Comitetului Executiv al Sindicatului Muncitorilor Mazda, Satoru Harada, au susținut discursuri, reprezentanții angajaților și-au exprimat angajamentul și a fost prezentat vehiculul comemorativ.

Au participat aproximativ 100 de persoane implicate în producție, inclusiv angajați ai fabricii, furnizori locali și oficiali din Prefectura Yamaguchi, precum și mulți alții care s-au alăturat online.

Cel mai important model pe care l-a introdus de peste un deceniu, noul flagship al Mazda reprezintă tot ceea ce compania a construit în ADN-ul său în ultimii 100 de ani, de la design exterior și interior remarcabil până la cea mai bună măiestrie japoneză, cele mai recente inovații în domeniul tehnologiilor uman-centrice și un motor de clasă mondială.

Noul Mazda CX-60 PHEV introduce pe piața europeană a SUV-urilor prima tehnologie plug-in full hybrid a companiei. Grupul său de propulsie combină un benzinar Skyactiv-G cu injecţie directă, patru cilindri şi volum de 2.5 litri, cu un motor electric, o transmisie automată complet nouă cu opt trepte și o baterie de mare capacitate de 17.8 kWh.

Această combinație oferă o putere totală a sistemului de 327 CP și un cuplu abundent de 500 Nm, ceea ce o face cea mai puternică mașină stradală produsă vreodată de Mazda. Pe de altă parte, noul PHEV prezintă acreditări de mediu remarcabile. Consumul de combustibil combinat este declarat ca fiind de doar 1.5 l/100 km, iar emisiile de CO2 combinate în ciclu WLTP sunt de numai 33 g/km.

Producția în masă a modelului în specificaţie europeană a început pe 15 martie, iar nava care va transporta primul lot urmează să plece spre Europa din portul Nakanoseki pe 26 aprilie 2022.

Dealerul oficial Mazda în Republica Moldova ne-a comunicat că noul SUV este aşteptat în ţară în luna septembrie. Un preţ de start încă nu poate fi anunţat, însă pentru România este format unul – minimum 49.490 euro!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/