(video) Primul caz din Moldova?! O femeie din Sîngerei a fost prinsă beată pe trotinetă

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă nu e primul caz documentat şi dezvăluit public, atunci ar fi unul dintre primele, deşi până acum noi, de când activăm în domeniu, n-am mai auzit să se întâmple! Un echipaj de patrulare a INSP a depistat pe strada Independenței din orașul Sîngerei o femeie care conducea haotic o trotinetă electrică. Deşi persoana a încercat să se eschiveze, a fost în cele din urmă oprită de polițiști.

Femeia de 38 de ani, din aceeași localitate, se afla în stare de ebrietate, rezultatul testului alcoolscopic fiind de 1.23 mg/l vapori de alcool în aerul expirat!

Pentru acțiunile sale, care ar fi putut produce o tragedie, femeia a fost sancționată cu 12.500 de lei. Cam atât costă o trotinetă electrică de calitate bună.

Poliţia solicită repetat celor care conduc o trotinetă electrică:

  • Nu urcați la ghidon dacă ați consumat alcool!
  • Nu conduceți cu viteză și fiți atenți în trafic!
  • Purtați echipament de protecție și elemente reflectorizante!
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/