(video) Mesaj pentru influencerii din Moldova: “Alegeţi să vă dăruiţi banii pe lucruri cu folos”

Chiriac Nicolae, unul dintre specialiştii care stau în spatele atelierului autohton Aqua Art, a decis să vină cu un mesaj adresat tuturor influencerilor din Moldova, de pe orice reţea de socializare nu ar fi. Acesta îndeamnă toată lumea care-şi face imagine pe Facebook, Instagram, TikTok şi alte platforme, câştigând şi bani din asta, să recurgă la cât mai multe fapte bune în locul unora inutile, de prost gust şi la urma urmei fără lipsă de originalitate.

În mod special, Nicolae se adresează la cei care pe viitor planifică să mai dea foc la maşini sau să împartă telefoane mobile scumpe în schimbul unor like-uri cerşite. De valoarea acestor lucruri s-ar putea cumpăra, de exemplu, automobile rulate, ieftine, într-o stare bună, care ar putea fi oferite în dar celor care nu se pot bucura de ele, în special persoanelor cu dizabilităţi locomotorii. Pe bune le-ar fi mai de folos decât gadgeturile cu preţuri cosmice!

Iată mesajul şi provocarea lansată de Chiriac Nicolae:

https://autoblog.md/tanarul-care-si-a-distrus-bmw-ul-nu-se-opreste-si-promite-si-alte-incendieri-ce-a-declarat-presei/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/