(video) Accident tragic în Slobozia în weekend şi unul grav în această dimineaţă în apropiere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 11.09.2023) Tânărul din Honda a pierdut lupta pentru viaţă către ora amiezii, fără să-şi recapete cunoştinţa. Acesta fusese un campion european la karate.


(04.09.2023) În weekend s-a produs un accident tragic din care pot fi învățate multe lecții decât de trecut indiferent cu vederea. Iată cum un pieton a fost lovit de o mașină și ulterior a decedat la spital. Accidentul s-a produs pe 2 septembrie în orașul Slobozia.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum un bărbat, după ce şi-a cumpărat un pepene verde de pe marginea drumului, decide să traverseze strada printr-un loc nepermis. În acel moment se apropia un Mercedes-Benz şi bărbatul în vârstă de 67 de ani nu a ştiut cum să procedeze rapid în încercarea de a se feri, fiind lovit în plin.

La volanul Mercedes-ului se afla un tânăr de 28 de ani care, potrivit miliției locale, nu a reușit să reacționeze la timp la apariția pietonului pe drum, a frânat, dar nu a putut evita impactul.

Bărbatul rănit a fost transportat de urgență la secția de reanimare a Spitalului Central din Slobozia, însă acolo şi-a pierdut viaţa.

Iar în această dimineaţă, în apropiere de localitatea Cioburciu, vecină cu Slobozia, un tânăr în vârstă de 19 ani la un moment dat a pierdut controlul unei Honda, a părăsit carosabilul și s-a izbit violent într-un copac, iar în rezultat aceasta s-a rupt în două.

La locul accidentului au sosit echipe de salvare, care au folosit echipamente speciale pentru a-l extrage pe șofer. Acesta era prins înăuntru între fiarele contorsionate. Alţi pasageri nu se mai aflau în cabină.

Șoferul rănit, în stare inconștientă, a fost transportat de urgență la secția de reanimare a Spitalului Central din Slobozia. Medicii întreprind acum toate măsurile necesare pentru a-i salva viața.

Cmentariile sunt închise