Şi-a recunoscut vina, dar nu s-a prezentat azi la judecată și refuză apărarea! Arest preventiv pentru polițista prinsă beată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițista de 22 de ani, care a urcat beată la volan și a provocat un accident tragic pe o stradă din Sîngera, și-a recunoscut integral vina și va sta în următoarele 30 de zile în arest în penitenciar, conform deciziei magistraților. La fel, s-a admis si demersul de ridicare provizorie a permisului de conducere.

Procurorul pe caz, Roman Moraru, a declarat că aceasta, fiind în izolator, a refuzat să se prezinte la ședința de judecată programată pentru ziua de astăzi în cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, în care s-a solicitat aplicarea arestului preventiv. Măsura este pentru buna desfășurare a urmăririi penale și acumulării tuturor probelor.

„Ea și-a recunoscut integral vina și conlucrează cu organele de drept. Nu are antecedente penale. Este angajată de aproximativ 2 ani în cadrul INSP. Pedeapsa pe care o riscă este sub formă de până la opt ani de închisoare și anularea dreptului de conducere.”

Declarații ale avocatului familiei îndurerate:

Declarații ale avocatului părinților polițistei care a refuzat să fie apărată:

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise