(update) Cine este tânăra mamă lovită mortal de o angajată INSP şi care este starea minorilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #3)

https://www.mcharity.org/donate/zbor-lin-spre-ingeri,-valentina O zi de sărbătoare s-a transformat într-o tragedie…

Publicată de Rusu Tatiana pe Marţi, 29 august 2023

(update #2) În mai multe detalii, pentru ZdG, s-au comunicat următoarele:

„Minora de 17 ani a fost transportată pe parcursul nopții. Starea de sănătate la internare a fost calificată ca fiind gravă, având mai multe traumatisme. Este semiconștientă. Pacienta a fost transferată în secția de reanimare, unde se află și până în prezent. Se află în stare gravă, dar stabilă, rămâne sub supraveghere medicală (…)”, a precizat Maxim Cazacu pentru ZdG.

„Copilul se află în secția trauma asociată și neurochirurgie sub supraveghere. Diagnosticat la internare cu contuzie cerebrală, contuzia cutiei toracice, escoriații multiple în regiunea corpului și contuzie a ficatului. În prezent, starea pacientului este grav stabilă”, au declarat reprezentanții spitalului Valentin Ignatenco.


(update #1) Adolescenta în vârstă de 17 ani este sora Valentinei.


Valentina Bivol este femeia de 30 de ani, ucisă de o polițistă beată în accidentul produs noaptea trecută la Sîngera. Identitatea victimei a fost confirmată pentru Realitatea de către rudele tinerei.

În momentul impactului, femeia împreună cu fiica ei de 6 ani se întorceau acasă de la rude.

Nu pot sa cred,la început de viață, tinără și plina de energie…nu pot sa cred, Îngerii să îți vegheze drumul lin spre cer….condoleanțe familiei Valentina Bivol 💔😭

Publicată de Doiniţa Ceban pe Marţi, 29 august 2023

Tânăra în vârstă de 17 ani, lovită în acelaşi impact, se află în reanimare, în stare gravă. Informația a fost confirmată pentru Newsmaker de Maxim Cazacu, purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, unde a fost internată adolescenta.

„Tânăra în vârstă de 17 ani este la noi, în stare gravă, cu mai multe traumatisme. A fost internată în Secția de reanimare. Doar această pacientă a ajuns la noi.”

De cealaltă parte, fetița de șase ani a fost internată la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii „Valentin Ignatenco”. Reprezentanții instituției medicale au declarat pentru ProTV că fetița se află în afara oricărui pericol, starea de sănătate a acesteia fiind medie-stabilă.

Contactat de echipa TV8.md, șefului Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, a precizat că tânăra de 22 de ani ar risca până la 10 ani de închisoare. Referindu-se la victime, Cernăuțeanu a spus că femeia care a murit și cele două minore sunt rude.

„Ea a comis un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și încă fiind în stare de ebrietate. Acestea sunt agravantele și aici este vorba de răspundere penală.”

Procurorii vor solicita aplicarea măsurii preventive sub formă de arest pentru 30 de zile. Declarația a fost făcută pentru colegii de la Realitatea de către responsabilii din cadrul Procuraturii Generale.

Cmentariile sunt închise