Dacia Spring numără deja 10.000 de clienți în România

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Bogdan Luca din București a devenit posesorul celui de-al 10.000-lea vehicul Dacia Spring vândut pe piaţa din România. Autoturismul, de culoare albă, afișând noua identitate vizuală a mărcii, a fost achiziționat prin intermediul programului de reînnoire a parcului auto național Rabla Plus.

Dacia Spring este liderul detașat al pieței vehiculelor electrice din România, deținând în prezent peste 50% din vânzările acestui segment.

„Atingerea jalonului de 10.000 de unități livrate reprezintă o confirmare a succesului înregistrat de primul model electric al mărcii Dacia. Oferind cea mai accesibilă soluție de mobilitate electrică de pe piață, Spring contribuie din plin la democratizarea segmentului vehiculelor cu emisii zero.”

Mihai Bordeanu, Director General Automobile Dacia

De la momentul lansării sale, în toamna anului 2020, Dacia Spring a înregistrat peste 110.000 de comenzi la nivel internațional, aproape 70.000 dintre acestea fiind deja livrate clienților din 30 de țări, marea majoritate din Europa.

La sfârșitul lunii noiembrie, cele mai multe vehicule Dacia Spring erau înmatriculate în Franţa (aproape 29.000 de unităţi) și Germania (peste 14.000 de unităţi).

În Republica Moldova noul Spring încă nu este disponibil.

Vezi neapărat:

Cmentariile sunt închise