Poliţia face un anunţ important! Restricţii de circulaţie în capitală astăzi şi mâine

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţia face un anunţ important pentru şoferi! În perioada 31 mai – 1 iunie, Republica Moldova găzduiește delegația formată din președinții de parlament ai țărilor Baltice și Nordice „Nord-Baltic 8”. Aceştia au sosit deja la Chişinău.

NB8 este un format regional de cooperare, care întrunește opt state: Lituania, Danemarca, Estonia, Finlanda, Islanda, Letonia, Norvegia și Suedia.

Astfel, peste 150 de polițiști vor activa zilnic pe străzile din capitală pentru fluidizarea traficului și creșterea gradului de siguranță rutieră.

FOTO: mai.gov.md

În timpul deplasării delegației, circulația rutieră va fi restricționată pe anumite trasee de deplasare și redirecționată pe străzile adiacente acestora, iar la intersecțiile din capitală va fi prezent câte un echipaj de patrulare, pentru prevenirea şi contracararea posibilelor încălcări ale ordinii de drept. Locaţiile exacte şi perioada activă a restricțiilor nu se anunţă public din motive de securitate.

În context, Poliția solicită șoferilor ca în această perioadă să evite pe cât posibil centrul capitalei și să manifeste toleranță față de deplasarea delegației, să respecte regulile de circulație şi semnalele impuse de agenții de circulație pentru a evita eventualele ambuteiaje.

Totodată, conducătorii auto sunt îndemnați să nu blocheze intersecțiile și să evite oprirea sau staționarea în locuri interzise.

Cmentariile sunt închise