(video) Un autobuz de pasageri din Moldova, cu moldoveni, s-a răsturnat în judeţul Galaţi din cauza ninsorilor puternice

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Spre deosebire de starea lucrurilor din centrul şi sudul Republicii Moldova, ninsoarea și viscolul puternic au paralizat traficul într-o bună partea din jumătatea României, mai ales în zona de sud-est. Sute de oameni au rămas blocați în cozi kilometrice, printre nămeți, majoritatea încă de azi-noapte.

Mai sunt şoferi care așteaptă intervenția salvatorilor, așa că mulți pompieri au fost chemați de acasă ca să ajute la deszăpezire, numărul lor depăşind 3.000! Cele mai multe probleme sunt semnalate în județele Vrancea și Buzău, astfel încât s-a apelat şi la ajutorul Forţelor Armate.

Există şi accidente cu răniţi, într-unul dintre care a fost implicat şi un autocar din Republica Moldova. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, trei persoane au fost rănite după ce autobuzul în care se deplasau a derapat şi s-a răsturnat pe E 581, în dreptul localităţii Berheci din judeţul Galaţi, fiind vorba despre traseul care duce spre vama Albiţa.

În total în autocar erau opt persoane din Republica Moldova.

Intervenția militarilor români în deblocarea cel puţin a unui autocamion din Republica Moldova:

Vezi aici un monitor al stării curente a drumurilor din România! Autorităţile din Republica Moldova ar trebui să ia exemplu şi să facă unul similar!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/