O angajată a INSP de 22 de ani a urcat beată la volan. Doi copii la spital și o femeie decedată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Noaptea trecută, în jurul orei 1:40, poliția a fost sesizată despre comiterea unui grav accident rutier în comuna Sîngera din municipiul Chişinău.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că șoferul unui automobil marca Toyota a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, acolo unde a lovit în plin trei pietoni.

În urma impactului o femeie de 30 de ani a decedat pe loc, iar două minore de 6 și 17 ani au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale!

S-a stabilit în cadrul documentării că la volanul mașinii se afla o tânără de 22 de ani, angajată a Inspectoratului Naţional de Securitate Publică (INSP)! Aceasta deținea asupra ei un permis de conducere și se afla în afara orelor de serviciu. Însă fiind testată alcoolscopic la locul accidentului, aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool de 0.51 mg/l în aerul expirat.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar șoferița a fost reținută pentru 72 de ore.

Actualmente organul de urmărire penală efectuează toate acțiunile procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, tânăra fiind suspendată din funcție!

Cmentariile sunt închise