(video) Minune! O familie cu o Tesla a căzut într-o prăpastie din SUA de la 75 metri înălţime şi a rămas vie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Luni, 2 ianuarie, în SUA, o mașină electrică Tesla a căzut de pe o stâncă în ocean de la o înălțime de 75 de metri! Dar nu a ajuns în apă, ci s-a lovit de pietre până s-a oprit deteriorată semnificativ. Ca prin minune, toți cei patru pasageri de la bord, doi adulți și doi copii, au scăpat cu viaţă!

Presa locală menţionează că mașinile “zboară” adesea pe această porțiune de drum de pe coasta Californiei. A fost chiar supranumită Toboganul Diavolului (Devil’s Slide). Nimeni nu a supravieţuit până acum în accidente de genul în zonă, dar aceşti patru oameni sunt primii!

Salvatorii nu se așteptau să găsească pe nimeni în viață în interiorul vehiculului și au fost surprinși când i-au văzut pe toți cei patru vii și conștienți. Un bărbat, soția sa, fiica lor de 4 ani și fiul de 9 ani, au supraviețuit căderii devastatoare și au fost transportați la spital. Maturii au suferit doar răni care nu le pun viața în pericol, iar copiii au fost nevătămați.

Nu este clar ce a determinat șoferul să iasă de pe șosea şi deocamdată nu există niciun indiciu că mașina era în modul de conducere autonomă la momentul respectiv. 

Faleza a fost locul mai multor decese în ultimele cinci decenii. Într-un efort de a face zona mai sigură, a fost construit un tunel pentru a ocoli cea mai periculoasă porțiune a drumului, dar cel puțin nouă persoane au murit de atunci. Porțiunea periculoasă are acum o rată a accidentelor cu peste 50 la sută mai mare decât media la nivel de stat pentru autostrăzi similare.

Apropo, 75 de metri este înălțimea unei clădiri de 25 de etaje.

Cmentariile sunt închise